Laat uw interieur op maat maken

VAN BRUSSEL INTERIEUR bvba - Vlamertinge - Interieur op maat Voor het mooiste en duurzaamste interieur op maat in Ieper, Poperinge of in andere streken van West-Vlaanderen, moet u zonder twijfel bij Van Brussel Interieur zijn! Dit familiebedrijf streeft al jarenlang naar de hoogste kwaliteit en gaat op een eerlijke en respectvolle manier om met zowel haar klanten als met haar hout.

Interieur volgens uw wensen

Bij het samenstellen van uw interieur houden Frank en Bram Van Brussel steeds rekening met uw wensen. Het kiezen van kleuren, maten of materialen, alles wordt in samenspraak met u uitgekozen.

U brengt een groot deel van uw tijd door in uw interieur. Mooie en degelijke meubels zijn dan ook een langetermijninvestering. Zo hoopt Van Brussel Interieur enkel tevreden klanten achter te laten.

Voordelen van interieurinrichting

Een interieur door Van Brussel Interieur vervaardigd, biedt meerdere voordelen. Zo worden alle meubelen duurzaam gemaakt door vakmannen, die met precisie aan de slag gingen in het eigen atelier. Daarnaast beslist u zelf de vorm en de afmetingen van uw binnenschrijnwerk. Zo staat u geen vervelend puzzelwerk meer te wachten bij u thuis, alles past perfect!

Dit alles kan bovendien tegen een aanvaardbare prijs. Tenslotte kunt u met een uniek meubelstuk uw keuken, woonkamer, kantoor, horecazaak of winkelinrichting doen onderscheiden van de rest.

Neem contact op

Wenst u verdere informatie over de diensten van Bram en Frank Van Brussel uit Ieper? Neem dan nu meteen nog contact op met Van Brussel Interieur. Zij verschaffen u dan met plezier alle antwoorden of stellen een vrijblijvende offerte voor u op.