Voor al uw schrijnwerken binnen en buiten

VAN BRUSSEL INTERIEUR bvba - Vlamertinge - Onze diensten Voor schrijnwerken in Ieper, nabij Poperinge, bent u aan het juiste adres bij Van Brussel Interieur. Dit familiebedrijf heeft zich in tientallen jaren gespecialiseerd in verschillende soorten schrijnwerk. Met liefde voor hout combineren zij vakmanschap met respect voor mens en materiaal.

Binnen- en buitenschrijnwerk

De toepassingsmogelijkheden van hout zijn zo goed als onuitputtelijk. In het eigen atelier maakt Van Brussel Interieur hier dan ook dankbaar gebruik van. Houten schrijnwerken worden hier steeds op maat vervaardigd, volledig volgens uw wensen.

Naast buitenschrijnwerk, zoals poorten en ramen, voeren zij ook daktimmerwerken en gevelbekledingen uit. Ook uw binnenschrijnwerk, zoals kasten, meubels en binnendeuren, mag u toevertrouwen aan het ervaren vakmanschap van Frank en Bram Van Brussel.

Interieurinrichting

Daarnaast is het ook mogelijk om uw interieurinrichting te laten uitvoeren door Van Brussel Interieur uit Ieper. Voor particulieren ontwerpen zij uw interieur op maat.

Bedrijven kunnen een beroep op hen doen voor de winkelinrichting voor hun zaak, net zoals uitbaters van horecagelegenheden.

Neem contact op

Wenst u vakmensen in te schakelen waarbij eerlijkheid en respect voor klant en materiaal belangrijke eigenschappen zijn? Neem dan vandaag nog contact op met Van Brussel Interieur, zij helpen u dan zo snel mogelijk verder.