Horeca- of winkelinrichting

Van Brussel Interieur is niet enkel actief voor particulieren. Ook professionele zaakvoerders en bedrijven hebben recht op degelijk en duurzaam schrijnwerk. Voor een horeca- of winkelinrichting in Ieper, Poperinge of de rest van West-Vlaanderen zijn Frank en Bram Van Brussel dus de ideale partners.

Ervaring in projectcoördinatie

De inrichting van een horecapand of een winkel bepaalt gedeeltelijk de grootte van uw commercieel succes als zaakvoerder. Doorheen de jaren bouwde Van Brussel Interieur hierin een degelijke expertise op.

Met het eigen atelier en de ervaren vakmannen waarover zij beschikken, bent u verzekerd van een stijlvolle en duurzame winkelinrichting die in het oog zal springen. Van Brussel Interieur is de geknipte partner om de volledige projectcoördinatie op te volgen.

Schrijnwerkdiensten

Daarnaast kunt u ook nog voor ander schrijnwerk bij dit familiebedrijf terecht. Zowel voor binnenschrijnwerk als voor het robuustere buitenschrijnwerk kunt u vertrouwen op een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Deuren, ramen, terrassen of een ingebouwde kast: steeds wordt het op maat vervaardigd, volledig in samenspraak met u en volgens uw wensen.

Neem contact op

Overtuigd van het vakmanschap en wenst u een offerte aan te vragen? Neem vandaag nog contact op met Van Brussel Interieur uit Ieper. Zij helpen u dan zo snel mogelijk verder.